Woning details

Woonhuis - eengezinswoning € 375.000,00 Verkocht kosten koper

Gerard Doustraat 11, 1318 GX Almere


47848497_05-Badkamer-02.jpg
47848512_09-Achtertuin-06.jpg
47848502_06-Slaapkamer-05.jpg
47848492_03-Woonkamer-04.jpg
47848495_04-Keuken-02.jpg
47848517_10-Omgeving-02.jpg

2-onder-1-kapwoning

Overzicht

Aan de rand van de wijk Tussen de Vaarten, met schitterend vrij uitzicht op de Hoge Vaart, is deze verassend speels ingedeelde twee-onder-een-kapwoning met garage te koop gekomen.

Niet alleen de speelse indeling (splitlevel), maar ook de fraaie ligging aan een plantsoen en de Hoge Vaart maakt deze woning uniek. Door de grote raampartijen kunt u gedurende alle seizoenen genieten van een schitterend uitzicht. De woning ligt zeer centraal ten opzichte van diverse voorzieningen zoals scholen, park, supermarkt en openbaar vervoer (bushalte, treinstation Parkwijk /Centraal station Almere). Per fiets bereikt u binnen enkele minuten het centrum van Almere Stad. Binnen 20 minuten bent u met de trein in Amsterdam. Ook de A6 en A27 zijn snel bereikbaar. Wandelen, varen, spelen en sporten is direct vanuit de woning mogelijk. De woning is goed onderhouden. Het bouwjaar is 1999. De woonoppervlakte bedraagt circa 132 m2 en de kavel is 309m2 groot.

Begane grond De entree van de woning is op half hoog en met een paar treden te bereiken. De hal met gestuukt plafond geeft toegang tot de wc en de woonkamer. In de hal bevindt zich de meterkast met aansluitingen voor glasvezel en stadsverwarming en een ruime garderobekast. Met een halve trap naar beneden bereikt u de bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. Ook bevindt zich hier de doorgang naar de ruime inpandige garage op straatniveau. Indien gewenst kan deze eenvoudig worden omgebouwd tot werkkamer, speelkamer of extra slaapkamer.

Woonkamer Vanuit de hal stapt u in de royale woonkamer. Deze is opgedeeld in twee niveaus die vloeiend in elkaar overgaan. Het lager gelegen niveau is heerlijk licht door de grote raampartijen aan twee zijden van de ruimte en het gestuukte plafond van 3,50m (!!) hoog. Hier bevindt zich de gezellige living rondom de openhaard met prachtige schouw. Op de vloer ligt een eiken vloer in visgraat gelegd. De schuifpui geeft toegang tot het vlonderterras en de tuin. Het zijraam is voorzien van elektrische aluminium zonwering.

Het hogere niveau met eetkamer en keuken aan de voorzijde geeft prachtig uitzicht over de Hoge Vaart. De eetkamer heeft 2 openslaande deuren met Frans balkon en biedt ruimte aan een grote familietafel. De keuken is voorzien van een Belgisch hardstenen werkblad en vaatwasser. Het kookgedeelte van RVS heeft een oven, keramische kookplaat en afzuigkap met externe motor. De vloer is voorzien van keramische tegels met vloerverwarming. Ook hier elektrische aluminium zonwering

Het gestuukte plafond is voorzien van dimbare professionele opbouwverlichting van ERCO. Het hoogwaardige schakelmateriaal is van JUNG. Onder het lagere deel van de woonkamer bevindt zich een kruipruimte met stahoogte.

1e Verdieping Op deze etage bevinden zich drie slaapkamers met hoog oplopende plafonds. Alle slaapkamers zijn voorzien van horren en rolluiken. De master-bedroom ligt aan de voorzijde, heeft 2 openslaande deuren met Frans balkon en een fantastisch uitzicht over de Hoge Vaart. Deze kamer is voorzien van een inbouwkast en een plafond met inbouwverlichting. De ruime badkamer is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en badkamerkast. Ook hier een hoog oplopend plafond met inbouwverlichting. De wc bevindt zich separaat van de badkamer.

2e Verdieping Boven de hal en wc is een ruime vliering voor de nodige bergruimte.

Tuin De woning heeft aan drie zijden tuin waardoor er gedurende de gehele dag zowel zon als schaduw te vinden is op een van de terrassen. Omdat het een splitlevel woning betreft, is er ook speels hoogteverschil in de tuin. Door de leibomen biedt de tuin veel privacy. Voor sportliefhebbers ligt er een prachtig sportveldje van origineel WK-kunstgras in de zijtuin. Aan de voorzijde heeft u 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een laadpaal voor een elektrische auto (ter overname). In de voor- en achtertuin is een buitenkraan aangesloten.

Bijzonderheden

  • Speels ingedeelde twee-onder-een-kapwoning op een prachtige plek!
  • Tuin op het zuidoosten
  • Woning heeft een bijkeuken en inpandige garage.
  • 2 Parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Schitterend vrij uitzicht
  • Hoge plafonds
  • Oplevering in overleg

Kortom: Een heerlijke familiewoning op een prachtige locatie centraal gelegen in Almere.

Spreken de bijzondere indeling en aantrekkelijke ligging u aan? Wacht dan niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

De genoemde prijs is een bieden vanaf prijs.


Kenmerken

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal verdiepingen: 3
  • Inhoud: 571
  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 132
  • Overige inpandige ruimte: 20
  • Gebouwgebonden buitenruimte: 0
  • Opp externe bergruimte: 8
  • Perceel oppervlak: 309

Rapporteer een probleem in deze listing